Onze fondsen

Boodschappencentrum De veersche poort – Middelburg

Investeren in een goedlopend winkelcentrum in het hart van Zeeland

Beleggingsfonds Veersche Poort

Investeren in Retail Property

Nova Capital en Solid Stone zijn een samenwerking aangegaan voor het opzetten van vastgoedfondsen. Dit houdt onder andere in dat Nova Capital optreedt als fondsbeheerder en dat Solid Stone het asset- en propertymanagement zal verzorgen.

Nova Capital BV Logo

Winkelcentrum Veersche Poort is een goedlopend boodschappencentrum in de groeigemeente Middelburg, het historische hart van Zeeland. De trekker van het winkelcentrum is de Albert Heijn-supermarkt. Verder heeft het centrum een Marskramer, een Kruidvat, een Mitra Slijterij, een bakker, een slager, een bloemist, een lunchroom, een kapper, een apotheek en een modezaak. De bereikbaarheid is uitstekend en er is ruim voldoende gratis
parkeergelegenheid.
Het fonds is een beleggingsmogelijkheid voor (rechts)personen die een deel van hun vermogen in vastgoed willen beleggen en daarbij gebruik willen maken van de specifieke expertise en beheercapaciteit van de Initiatiefnemer, gecombineerd met de inkoopkracht en vermogensbundeling van een groepsgewijze belegging.

City Investments CV

Beleggen in Maastricht (Vrijthof) en Rotterdam (Beurstraverse)

Investeren in Maastricht (Vrijthof) en Rotterdam (Beurstraverse)

City Investments CV is een eerder geplaatst fonds van Solid Stone Investments met een investeringsvolume van € 8 miljoen in Maastricht (Vrijthof) en Rotterdam (Beurstraverse).

Maatschap 2Rock fonds

Beleggen in Amsterdam (Waterlooplein)

Urban Studios Amsterdam vastgoedfonds

Investeren in Amsterdam

Maatschap 2Rocks is een eerder geplaatst fonds van Solid Stone Investments met een investeringsvolume van € 19 miljoen in Amsterdam (Waterlooplein).

Comments are closed.

 • Contact info

  Solid Stone Investments
  Wouter van Wetering

  Koninginneweg 11,
  1217KP Hilversum
  Nederland

  T +31 35 625 06 26
  E info@solidstone.nl